IN THE STARLIGHT – FRANTA – 2018

Toți suntem fascinați de cerul nopții. În timpul celor mai întunecate ore ale serii, în timp ce restul lumii doarme, fotograful Paul Zizka se aventurează în sălbăticie în căutarea celor mai impresionante peisaje.

În căutările sale de a fotografia minunile cerești, acesta pleacă de la casa sa din vârful munților Canadian Rockies și străbate dunele deșertului din Namibia ajungând până în pustiile calote glaciare din Greenland.

Până și un aventurier ca el trebuie să își împartă munca și pasiunea pentru fotografie cu devotamentul de a rămâne un om de familie.

Event Details
Alege o altă categorie
[eventchamp_post_type_categories post-type="event" style="4" align="left" empty-categories="true" count="" exclude-categories="" include-categories=""]
Program Alpin Film Festival 2019
[eventchamp_event_calendar contenttype="listweek" hide-expired="false" nav-links="false" editable="false" current-dates="false" include-events="" exclude-events="" default-date="2019-02-26" first-day="1" title-format="DD MMMM YYYY" height="500" exclude-categories="" exclude-locations="" exclude-organizers="" exclude-tags="" include-categories="" include-locations="" include-organizers="" include-tags=""]